Elke maandag discussiƫren we over manga of Japanse muziek. Elke vrijdag bespreken we Japanse video's of Japanse videospellen. De woensdag staat in het teken van het in het zonnetje zetten van een otaku: stafleden van onze stichting, Tsunacon bezoekers en andere liefhebbers van de Japanse cultuur.

Dit blog is, naast een plek waar de stafleden van de Tsunacon hun Japanse ervaringen kwijt kunnen, ook nog eens het centrale punt voor de #Tsunaweek. In de reacties kan iedereen zijn antwoorden en meningen gegeven op de gestelde vragen en discussiepunten. Omdat de berichten ook worden vermeld op onze Twitter, kan er ook worden gereageerd via Twitter... mits de hashtag #Tsunaweek terug te vinden is in de tweet! Aan het einde van een dag kijken wij naar de antwoorden en plaatsen wij de door jullie gegeven antwoorden, eventueel voorzien van ons commentaar.

vrijdag 12 november 2010

#Videovrijdag 12-11-2010

In het kader van #Tsunaweek hebben we om de twee weken een #Videovrijdag artikel op deze blog. Hierin laten we de beste, leukste, grappigste of mooiste video's zien die we binnen krijgen. De video's staan natuurlijk in het teken van Japan of zijn er gerelateerd aan. De video's worden geselecteerd op hand van onze Youtube abonnementen via de Tsukai-mail dus laat het ons weten als je wat hebt! Veel kijkplezier.


Strawberry Panic FACTS 2010 Morning Musume (Dance Cover)
(Optreden)


Dragon Ball Raging Blast 2 Launch Trailer
(Trailer)


Iron Engineer: The Anime
(Iron Man + Team Fortress 2 Machinima)


Bashers @ Festival of Games
(Videoartikel over een evenement)


Laat weten wat je ervan vindt door te reageren of een tweet te versturen met de hashtag #videovrijdag en/of #tsunaweek. Je kan ons ook via Youtube of e-mail een video of abonnement aansmeren om te publiceren. Tot de volgende #videovrijdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten