Elke maandag discussiëren we over manga of Japanse muziek. Elke vrijdag bespreken we Japanse video's of Japanse videospellen. De woensdag staat in het teken van het in het zonnetje zetten van een otaku: stafleden van onze stichting, Tsunacon bezoekers en andere liefhebbers van de Japanse cultuur.

Dit blog is, naast een plek waar de stafleden van de Tsunacon hun Japanse ervaringen kwijt kunnen, ook nog eens het centrale punt voor de #Tsunaweek. In de reacties kan iedereen zijn antwoorden en meningen gegeven op de gestelde vragen en discussiepunten. Omdat de berichten ook worden vermeld op onze Twitter, kan er ook worden gereageerd via Twitter... mits de hashtag #Tsunaweek terug te vinden is in de tweet! Aan het einde van een dag kijken wij naar de antwoorden en plaatsen wij de door jullie gegeven antwoorden, eventueel voorzien van ons commentaar.

vrijdag 10 september 2010

[06-11-10] Aki no Tamashii (Evenement)

Aki no Tamashii
Spirit of Autumn





WanneerWaarWat:
Zaterdag 6 November
in het Europees Go Cultureel Centrum
Schokland 14, te Amstelveen
van 11:00 tot 21:00
Anime Festival met diverse Japanse activiteiten


Introductie:
Al jaren lang organiseert het Europees Go Cultureel Centrum toernooien en evenmenten voor mensen die geïnteresseerd zijn in Go en/of de Japanse cultuur. Gezien de toenemende interesse bij jongeren in de Japanse cultuur organiseren wij deze herfst een festival speciaal gericht op de Japanse populaire cultuur met de naam

"Aki no Tamashii" oftewel "The Spirit of Autumn".


Activiteiten:
- Anime Filmvertoningen
- Go toernooi voor beginners
- Lezing over Anime & Manga
- Cosplay workshop met fotograaf
- Japanse Calligrafie workshop
- Cursus Japans koken
- Mini gameroom
- Matsuri events
- Mini dealerroom
- Karaoke
*Dit is een voorlopige lijst; aanvulling volgt!

Voor meer informatie, zie bronvermelding.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten