Elke maandag discussiëren we over manga of Japanse muziek. Elke vrijdag bespreken we Japanse video's of Japanse videospellen. De woensdag staat in het teken van het in het zonnetje zetten van een otaku: stafleden van onze stichting, Tsunacon bezoekers en andere liefhebbers van de Japanse cultuur.

Dit blog is, naast een plek waar de stafleden van de Tsunacon hun Japanse ervaringen kwijt kunnen, ook nog eens het centrale punt voor de #Tsunaweek. In de reacties kan iedereen zijn antwoorden en meningen gegeven op de gestelde vragen en discussiepunten. Omdat de berichten ook worden vermeld op onze Twitter, kan er ook worden gereageerd via Twitter... mits de hashtag #Tsunaweek terug te vinden is in de tweet! Aan het einde van een dag kijken wij naar de antwoorden en plaatsen wij de door jullie gegeven antwoorden, eventueel voorzien van ons commentaar.

vrijdag 10 september 2010

[10-09-10] Manga & DVD Update (Kana NL/Home Video)

Nieuw bij Kana NL Manga & Kana Home Video!

Kana NL, een Nederlandse/Vlaamse manga uitgever (dochter van Balloon Media nv) laat via hun site weten dat ze voor twee nieuwe manga reeksen een contract hebben getekend. Hierom heen houden ze ook een wedstrijd. Hieronder vind je de spelregels:

''Deze week hebben we het contract getekend voor niet één, maar twee nieuwe series. De namen van de series houden we voorlopig nog even geheim. Wel kunnen we al zeggen dat ? als alles goed loopt ? het eerste deel van beide series in de eerste helft van 2011 zal verschijnen.
Aan dit nieuws koppelen we meteen ook een wedstrijdje: 'Welke mangatoppers heeft Kana volgens jullie aan de haak geslagen?'


De regels:
- Elke deelnemer mag maximum twee reeksnamen opsturen naar informatie@mangakana.com
- Elke deelnemer moet zijn volledige adresgegevens vermelden in de e-mail.
- Het onderwerp van de e-mail moet: Wedstrijd nieuwe reeksen zijn

Wat valt er te winnen?
Het eerste deel van beide series. Raad jij als eerste serie A, dan win je het eerste deel van serie A. Raad je als eerste Serie B, dan krijg je het eerste deel van serie B gratis thuisgestuurd. En de eerste die er in slaagt om beide series correct te raden? Die krijgt beide eerste delen!

Hoe lang duurt de wedstrijd?
Tot het moment dat de namen van de reeksen officieel bekendgemaakt worden. Wanneer dat zal zijn, verklappen we nog niet. Maar wacht niet te lang om deel te nemen aan deze wedstrijd!''
Nieuwsbericht


Ze hebben ook al 3 tips vrijgegeven zodat jullie een betere gok kunnen geven:
- Tip 1
- Tip 2
- Tip 3

Succes met de wedstrijd, hopelijk raadt je het goed. ^_~


Tevens zijn er ook weer nieuwe anime dvd's van Naruto en One Piece te koop via Kana Home Video zoals de openingsafbeelding al laat zien.

''Naruto Shippuden Filmbox


Film 1: Een duistere voorspelling.
Lang geleden werd Moryo verzegeld toen hij op het punt stond de wereld te vernietigen, maar hij is zonet opnieuw verrezen. Naruto's nieuwe missie is Shion beschermen, de priesteres van het land van de demon is de enige die de kwaadaardige Moryo andermaal kan verzegelen.


Film 2: Banden.
Het dorp Konoha in het land van het vuur wordt plots aangevallen vanuit de lucht. De nachtmerries van de grote ninja-oorlog steken weer de kop op. Wanneer Naruto en zijn vrienden ontdekken dat hun dorp in gevaar is, schieten ze in actie.


Film 3: De erfgenamen van de wil van het vuur.
De spanning tussen het land van het vuur en de buurlanden is om te snijden wanneer ninja's met erftechnieken beginnen te verdwijnen en alle sporen naar Konoha leiden. Onder druk van een nakende invasie kondigt /tsunade de noodtoestand af en wordt Konoha in staat van paraatheid gebracht. Te midden van al deze opschudding verlaat Kakashi plots het dorp en wordt hij als verrader gebrandmerkt. Naruto en zijn team, die rotsvast in hun sensei blijven geloven, zullen er alles aan doen om hem terug te brengen, wie of wat hen ook in de weg staat!
- Extra's: 3 Posters.
Naruto Shippuden box 3
Naruto en Kakashi proberen een plan op te stellen terwijl ze de vallen ontwijken die Deidara voor hen gespannen heeft in zijn vlucht met Gaara's lichaam. De leven van team Gai moeten het opnemen tegen hun klonen, die verschenen zijn bij de opening van de basis Akatsuki. Ondertussen vechten Sakura en de oude Chiyo tegen Sasori in het grootste marionettengevecht aller tijden met 10 tegen 100. Wie zal als laatste recht staan?


Naruto Shippuden box 4
Naruto en Sakura, amper teruggekeerd van hun missie in Suna, vertrekken vergezeld van hun nieuwe commandant om Sasori's spion in Orochimaru's rangen te ontmoeten. Dit blijkt niemand minder dan Kabuto te zijn. Er volgt echter een onaangename verrassing wanneer ook Orochimaru opdaagt. Er ontspint zich een titanenstrijd tussen Naruto en Orichimaru, die pas eindigt wanneer Yamato Naruto met harde hand een halt toeroept en Orochimaru zich terugtrekt.


One Piece box 5
Monkey D. Luffy holt verder zijn droom achterna om koning der piraten te worden. Onze vrienden ontsnappen ternauwernood aan de klauwen van Buggy en de marine in Logue Town en zetten koers naar Grand Line. Ze ontdekken een mysterieus meisje in het midden van de ocieaan dat om een onduidelijke reden achtervolgd wordt door de marine. Luffy besluit haar te helpen voor ze naar de Grand Line gaan.


One Piece box 6
Na feestelijk onthaald te zijn in Whisky Peak vallen onze vrienden in slaap. Aleen Zoro blijft wakker en zo komt hij erachter dat de inwoners toch niet zo vriendelijk zijn als eerst leek. Hij ontdekt dat ze deel uitmaken van Baroque Works, een misdadige organisatie.''
Veel lees & kijkplezier!

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten